23 sep. 2010

BL-ij winkel persbericht

PERSBERICHT 13/09/2010 
Geopend: BL-ij winkel & studio in één 
Welkom in de wereld van BL-ij! 
Arnhem- Afgelopen weekend op 11 september heeft BL-ij de deuren van haar 
winkel & studio geopend in hartje Arnhem. Eindelijk kun jij je helemaal onderdompelen in de wereld van BL-ij. Naast de eigen collectie bestaat het assortiment uit producten van zowel Nederlandse, maar voornamelijk buitenlandse merken. Belangrijkste overeenkomst: alles is van papier. Het zijn producten die BL-ij inspireren en hopelijk jou ook. Kom dus naar de winkel voor papieren ringen, lampen, tassen maar ook notitieboekjes, kaarten en nog veel meer papier plezier! 

Kant & klaar of op maat gemaakt 
In de papierwinkel kun je natuurlijk je hart ophalen aan alle BL-ij producten, een exclusieve lijn die alleen hier te koop zal zijn volgt nog. Daarnaast zijn er nog zelf te vouwen dierfiguurtjes die zorgen voor een beestenboel. Of stationary om je mooiste brieven op te schrijven. Je gedachten zet je op papier in notitieboekjes van het Noorse Darling Clementine. De keuze is reuze! 
BL-ij heeft ook ruimte gemaakt voor de net afgestudeerde productontwerper Yvette Jacobs van wie o.a. het papieren servies te vinden is in de winkel. Het werk van illustrator Esther Hörchner siert de muren. 
Samen met BL-ij kun je ook een eigen exclusief BL-ij ontwerp samenstellen voor een geboortekaartje, trouwkaart of uitnodiging. Op maandag en dinsdag is de studio op afspraak geopend voor deze op maat gemaakt opdrachten. 
BL-ij winkel & studio Openingstijden: 
Wielakkerstraat 34, Arnhem Maandag en dinsdag op afspraak 
(achter de Bijenkorf) Woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00-17.30 uur 
Zaterdag van 10.00 -17.00 uur 

Over BL-ij 
De papieren producten van BL-ij zijn gemaakt met een knipoog naar het verleden, maar in eigentijdse vormgeving. Een traditioneel, folkloristisch beeld is altijd de basis. Een basis teruggebracht tot een simpel, grafische lijnenspel in combinatie met nieuwe patronen en moderne kleuren. Het beeld moet in zijn simpelste vorm begrijpelijk zijn voor de jongste gulle gever of ontvanger van BL-ij. Het kleurgebruik en de herinnering aan vroeger spreekt een oudere doelgroep aan. 
BL-ij kan altijd of het nu gaat om jezelf of een ander. Er zijn altijd grote en kleine BL-ije momenten. Even snel een aantekening maken op je notitieblokje of een brief schrijven dat doe je op stationary van Bl-ij. Nodig je vriendinnen uit voor een koffietje of theetje met een fraaie kaart. Het is weer ouderwets tijd voor elkaar. Maak van de jarige job het middelpunt van de belangstelling met de verjaardagsbroche. Of stuur als er een kleine geboren is niet alleen een BL-ij geboortekaartje, maar ook de broche voor het broertje of zusje zo is iedereen BL-ij. Kortom dromerige illustraties, zachte kleuren en zoete dessins maken de papieren producten van BL-ij cadeautjes om te geven en te krijgen. En daar worden wij BL-ij van!

Bezoek voor het complete assortiment en verkooppunten van BL-ij: www.bl-ij.nl 
Fotobijlagen: 4) interieurfoto’s BL-ij winkel, close up etalage.

///////////////////////////////////////// - EINDE PERSBERICHT- ///////////////////////////////////// Geen opmerkingen: