28 sep. 2014

Belightful | Little black book

Zoals jullie wellicht weten ben ik naast BL-ij ook een deel van Little black book, het label wat ik samen met product ontwerpster Yvette Jacobs run. Tot op heden hebben we daar diverse sieraden onder ontworpen oa. (ons bekendste ;) "a note for you") Die we onlangs in blauw en geel hebben uitgebracht.

Nu zijn we onze collectie aan het uitbreiden met woonaccessoires; zie hier onze nieuwste aanwinst: Belightful!


We hadden het idee voor dit lampje al een tijdje op de plank liggen, maar het viel steeds niet op z'n plek hoe hij in elkaar zou gaan passen. "Finding something nice while looking for something else!" is eigenlijk precies hoe hij ontstaan is, opzoek bij de groothandel naar iets anders, viel er ineens iets op zijn plaats :)

Een klein lampje met een hand gegoten porseleinen kapje en een (boldraad) rooster waar het peertje in opgesloten zit. E voila, Belightful werd geboren!


We hebben het rooster laten poeder coaten in de kleur Turkish mint en kozen daar een peach kleurig gestoffeerd snoer bij. Het lampje lampje wordt bij ons in de studio gemaakt en is verkrijgbaar in de webshop van Little black book!


In de toekomst willen we Belightful in meer kleuren gaan uitbreiden, wat vinden jullie van dit stoere zwarte rooster met het zachte peach snoer?

Volg Little black book op facebook voor de laatste nieuwtjes, want er zitten meer nieuwe producten aan te komen ;)

Ps. en ook voor BL-ij wordt er druk gewerkt en komt er weer iets moois en handigs aan ;)


Geen opmerkingen: